Realisatie

Sluishuis Amsterdam

HB Watertechnologie is een kennis- en uitvoeringspartner die de best passende oplossing met betrouwbaar en hoogwaardige systemen voor groen en water in en om de stad realiseert. Door het koppelen van innovatieve technieken aan klimaatadaptieve uitdagingen wordt gezorgd voor een positieve beleving van de stad. We zijn een bedrijf dat zich kenmerkt als meedenkend, inspirerend, betrokken en altijd op zoek naar een oplossing voor de lange termijn. 

Trudo Toren Eindhoven

Projectgericht samenwerken

De systemen om klimaatadaptieve oplossingen mogelijk te maken kenmerken zich als integraal, multidisciplinair en projectgericht. Een prettige en constructieve samenwerking is van groot belang voor het succesvol afronden van het project. HB Watertechnologie werkt dagelijks op bouwplaatsen in Nederland, België en Duitsland en heeft een ruime ervaring in het benodigde projectmanagement. 

Veilige uitvoering van werkzaamheden

Veilig en verantwoord

Het bedrijf en haar werknemers zijn bovendien VCA* gecertificeerd en hanteren hierbij een vastgelegd protocol met procedures en maatregelen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Efficiënte uitvoering

We zijn betrokken bij voortgang-, afstemming- en planningsgesprekken binnen het project om de uitvoering zo efficiënt en optimaal mogelijk te realiseren. De uiteindelijke oplevering van het project vindt plaats en een opleverdossier incl. garantiecertificaat wordt beschikbaar gesteld. Hierin vindt opdrachtgever o.a. de benodigde handleidingen, revisietekeningen en onderhoudsvoorschriften terug.

HBWT kantoor

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact op. Bel ons op 0348 - 44 46 93 of stel uw vraag via het onderstaande formulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactgegevens