Over HB Watertechnologie

Over HB Watertechnologie

De oorsprong van HB Watertechnologie

HB Watertechnologie is in 1997 als HB Tuintechniek opgericht door Henk Bouhuijzen. Door de sterk toenemende vraag naar specialistische technieken in tuinen en buitenruimtes vertaalde hij zijn ruime ervaring in watertechnieken in de professionele glastuinbouw naar hoogwaardige installaties voor particulieren, overheid en bedrijven. Vanaf 2014 is de bedrijfsnaam veranderd van HB Tuintechniek naar HB Watertechnologie, omdat deze naam helder aansluit bij onze huidige activiteiten en diensten. Vanaf 2017 heeft HB Watertechnologie de keuze gemaakt om zich volledig op de zakelijke markt te richten.

HB Watertechnologie is een familiebedrijf, waarin Kris Bouhuijzen vanaf 2015 volledig de verantwoordelijkheid draagt voor de onderneming. Henk Bouhuijzen heeft inmiddels al zijn taken over gedragen en geniet van zijn pensioen. Kris Bouhuijzen bouwt dagelijks met zijn betrokken team aan het bedenken en invullen van watertechnieken in de groene stad.

Inrichting van de groene stad

Onze visie

De klant staat centraal bij onze producten. Onze opdrachtgevers kunnen rekenen op een installatie van hoogwaardige kwaliteit met een uitstekende service. De installaties zijn maatwerk en worden toegespitst op uw wensen. Ons bedrijf kenmerkt zich als betrokken, actief en relatiegericht.

Het is onze missie om een bijdrage te leveren aan het mogelijk maken en beheren van stedelijke natuur. Goed watermanagement is namelijk cruciaal bij de realisatie van een groenproject in de stad. Wij hebben stedelijke vergroening en verduurzaming tot onze missie gemaakt omdat het voor meer leef- en werkplezier zorgt. Daarnaast heeft het tal van extra voordelen: Afbraak van fijnstof, natuurlijke koeling, minder wind tussen gebouwen, toename van de biodiversiteit en de opvang van overtallig hemelwater om overlast te voorkomen.

Gebouw met groen

Onze producten en diensten

HB Watertechnologie is de specialist in watertechnische activiteiten in hoogwaardig groen en waterpartijen. Onze watertechnische activeiten bestaan uit irrigatiesystemen en beregeningsinstallaties voor daktuinen, verticale tuinen, binnentuinen, plantenbakken en andere hoogwaardige groenprojecten. Daarnaast verzorgen we waterretentie management oplossingen, hemelwateropvang- en hergebruiksystemen, waterbehandelingen, filtersystemen en andere watertechnische oplossingen voor waterpartijen

Foto Kris Bouhuijzen

Neem contact met ons op

Bel ons op 0348 - 44 46 93 of stel uw vraag via het onderstaande formulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactgegevens