Over ons

HBWT installateur
Kris Bouhuijzen van HB Watertechhnologie

Bedrijfsprofiel

HB Watertechnologie is een familiebedrijf, waarin Kris Bouhuijzen vanaf 2015 volledig de verantwoordelijkheid draagt voor de onderneming. Kris Bouhuijzen bouwt dagelijks met zijn betrokken team aan het bedenken en invullen van watertechnieken in de groene stad.

Bedrijfsprofiel

Gemeentehuis Haren boombakken

Actueel

Graag informeren we u over de meest actuele zaken rondom ons bedrijf en onze projecten.

Actueel

Verticale tuin en kantoren in Gemeentehuis Haren

Vacatures

We zijn een innovatief en ambitieus bedrijf met een fijne mix van jong talent en onmisbare ervaring, waarin de lijnen kort zijn en we in een nauw team met elkaar samenwerken. Bij ons werk je aan een integrale, multidisciplinaire aanpak van complexe projecten in nieuwbouw en bestaande bouw of renovatie, zowel in Nederland, België als Duitsland.

Vacatures

Close up verticale tuin met irrigatiesysteem

Partners

De projecten waarin we actief zijn kenmerken zich als uniek, multidisciplinair en complex. De positieve en intensieve samenwerking met ontwikkelaars, aannemers, installateurs, architecten en hoveniers maakt deze projecten succesvol.

Partners

Trudo toren

Downloads

Hier vindt u uiteenlopende downloads, zoals handleidingen, brochures en artikelen.

Downloads

Lycka Sloterdijk

Service

Periodieke service en preventief beheer draagt bij aan de levensduur van de installatie en is een waarborg van de groeninvestering. Bovendien wordt een optimale werking van de installatie gegarandeerd. Wij leveren een kwalitatief hoogwaardige installatie en dragen zorg voor de service.

Service

Over ons CTA formulier
Contactgegevens