Irrigatiesystemen voor een schitterende tuin met frisse beplanting, maar ook gemak!

De watervoorziening voor een irrigatiesysteem of beregeningsinstallatie dient een constante aanvoer te geven van schoon water, vrij is van ijzer of vervuiling. Hierbij kan gebruikt gemaakt worden van een bron, sloot of waterleiding. Elke installatie is maatwerk en afhankelijk van de mogelijkheden en technische eisen wordt afgewogen welke watervoorziening de beste keuze is voor de installatie. We informeren u graag over de optimale watervoorziening voor uw installatie. Lees meer over watervoorzieningen.

Door gebruik te maken van een breektank met pompsysteem op de waterleiding als watervoorziening van een irrigatiesysteem wordt voldaan aan de eisen van het waterleverend bedrijf en wordt voldoende capaciteit gecreëerd. Lees meer over breektanksystemen.

Het pompsysteem van een irrigatiesysteem of beregeningsinstallatie vormt veelal het hart van de watervoorziening. HB Watertechnologie werkt met pompen van DAB Water Technology, welke bekend staan om de hoge betrouwbaarheid, optimale prestaties en lange levensduur. Lees meer over pompsystemen.

Een volledig geautomatiseerd irrigatiesysteem staat garant voor de optimale groei en bloei van uw beplanting. De waterafgifte wordt mogelijk automatisch aangepast dankzij diverse sensoren, zoals een regensensor of een bodemvochtigheidssensor. Belangrijke onderdelen, welke u per jaar veel water en stroom besparen. Lees meer over automatisering en sensoren.

De integratie van internet in irrigatiesystemen heeft gezorgd voor een serie producten, die zich specialiseren in besturing van een irrigatiesysteem op afstand. Lees meer over besturing op afstand.

Voor irrigatiesystemen maken we gebruik van een ondergronds leidingsysteem en sproeipatroon dat op basis van uw tuin wordt ontworpen. Een irrigatiesysteem is immers altijd maatwerk. Het gebruik van meerdere beregeningsgroepen vaak essentieel voor een correcte waterverdeling, waarbij rekening gehouden wordt met type beplanting en type irrigatie. Lees meer over leidingsystemen.

HB Watertechnologie streeft altijd naar irrigatiesystemen zonder ontsierende elementen, waarbij de sproeiers op basis van waterdruk uitsluitend in actieve werking zichtbaar zijn. Druppelleidingen worden bijvoorbeeld veelal weggewerkt in de grond. Lees meer over pop-up sproeiers of over druppelleidingen.

Service en onderhoud

Periodieke service draagt bij aan de levensduur van uw installatie. Bovendien wordt een optimale werking van de installatie gegarandeerd. Wij leveren een kwalitatief hoogwaardige installatie en dragen zorg voor de service. Onze serviceteams staan voor u klaar om uw installatie te ondersteunen. De benodigde service zit het 1e jaar dat uw installatie in bedrijf is bij de aanschafprijs inbegrepen. Zo kunt u kennismaken met onze serviceteams en heeft u zekerheid dat uw investering gewaarborgd is. Na het 1e jaar bieden we u de mogelijkheid om gebruik te maken van ons servicecontract, zodat u ook in de toekomst deze garantie heeft. Lees meer over de service.