Irrigatiesysteem met afstandsbeheer

De integratie van internet in irrigatietechnieken heeft gezorgd voor een serie producten, die zich specialiseren in irrigatiesystemen met afstandsbeheer. Dit brengt een aantal grote voordelen met zich mee, zoals:

  • Het irrigatiesysteem is met uw Smartphone, Tablet of Computer toegankelijk, zodat u de status kunt inzien en eventuele wijzigingen kunt aanbrengen vanaf elke locatie via het internet.
  • HB Watertechnologie kan op afstand meekijken met uw installatie, zodat eventuele problemen op afstand gedetecteerd en opgelost kunnen worden.

HB Watertechnologie heeft de iMC Box ontwikkeld, ofwel ‘Irrigation Moisture Control’. Deze bestaat uit de ‘Control Box’, waarmee u de irrigatie unit volledig op afstand via een aanwezige internetverbinding kunt bedienen en irrigatieprogramma’s kunt besturen. Daarnaast is er de ‘Sensor Box’, waaraan u de nodige sensoren kunt aansluiten, zoals bodemvochtsensoren, een temperatuursensor en twee vrije monitorcontacten voor bijvoorbeeld het peilen van de water- en voedingsstoffentank. Alles is te bedienen in één overzichtelijke APP, geschikt voor iOS, Android en Windows.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden van een irrigatiesysteem met afstandsbeheer. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.